Leeswijzer

Welkom!

Ten eerste wil ik jullie graag verwijzen naar mijn vrije ruimteproductie. Die vinden jullie via de volgende link:

https://elysavanderven.fhj.nl/zelfdoding-in-de-popcultuur/

Ten eerste: Gradework herkent geen html- en cssbestanden. Zodra ik weet wie mijn assessoren zijn, kan ik deze bestanden naar jullie mailen.

Na jaren reflecteren, wilde ik het eens anders aanpakken. Geen droge opsomming onder een kopje ‘reflecties’, maar deze competentie mixen met mijn journalistiek profiel. Onder het menukopje ‘journalistiek profiel’ vinden jullie dus alles over wie ik ben als journalist EN mijn reflecties voor het derde jaar. Dit is niet alleen leuker om te doen, het voelt ook logischer aangezien het werk wat ik doe als journalist onlosmakelijk verbonden is met mijn vooruitgang binnen de opleiding.

Om het overzichtelijk te houden, staan de verschillende onderdelen van mijn journalistieke profiel op aparte pagina’s. Wanneer jullie op ‘journalistiek profiel’ klikken, zullen jullie dan ook vijf verschillende knoppen zien. Eén is de naam van mijn bedrijf, de andere vier zijn titels die iets zeggen over wie ik ben als journalist. Klik op de knopjes als je meer wilt weten. Ik zou jullie willen aanraden om dit in de aangegeven volgorde te lezen, dus eerst de pagina waar het bovenste knopje naar linkt, dan die daaronder, enz.

Wil je even snel weten wat ik ook alweer zei over welk project in het derde jaar? Onder het kopje ‘schrijver’ (kun je dus vinden bij menuknop journalistiek profiel) reflecteer ik op de minor creatief schrijven en onder ‘data- en visuals-fan’ (het laatste kopje) op mijn productie voor de vrije ruimte. Deze is dus het belangrijkst voor m’n assessmentportfolio. De terugblikken op R&P-projecten zijn te vinden onder menuknop ‘profilering’ > ‘R&P’ > (projectnaam).

Dan de producties. Deze zijn te vinden onder het menukopje ‘profilering’. Hier vind je dus wat ik gedaan heb voor R&P, de minor en de vrije ruimte. Ook staat er een apart knopje met beoordelingsformulieren.

Om een beetje orde in de complete chaos te scheppen – ik heb nou niet bepaald een standaard studieroute gevolgd – hieronder een tabel met wat ik nou precies in welk jaar gedaan heb. Omdat de eerste- en tweedejaars projecten voor iedereen hetzelfde zijn, heb ik die niet toegevoegd.

SchooljaarFHJ-jaarFHJ-project(en)Werk
2014-2015Propedeuse
2015-2016Verbreding– Recensent
3voor12/Tilburg
2016-2017Verbreding/profileringStage Lust For Life
Minor creatief schrijven
– Freelancer Lust For Life
– Redacteur LiveGuide
– Coördinator LiveGuide
2017-2018Verbreding/profileringVerbredingsassessment
R&P Inhoud
R&P Datajournalistiek
R&P Visualiseren
– Adjunct-hoofdredacteur
LiveGuide
2018-2019Profilering/
professionalisering
Nimbin Pro
R&P TECH
R&P Journalism Studies
Vrijstellingsassessment stage 2
– Journalist Record Store
Day Magazine
– Schrijver festivalboekje
Bospop
2019-2020Profilering/
professionalisering
R&P Journalism Studies
Profileringsassessment
Afstuderen
– Eindredacteur Record
Store Day Magazine
– Social media promotie
– Copywriter Sportbedrijf
Arnhem
– Redacteur Gemeente-
gids Arnhem